Başkan Acar; Başsağlığı Diledi

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ın ağabeyi Süleyman Alemdar’ın cenaze törenine katıldı. Başkan Acar, Alemdar ’a başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ın ağabeyi Süleyman Alemdar’ın cenaze törenine katıldı. Kocaali Koğukpelit Mahallesine kılınan cenaze namazına önceki dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Önceki Dönem Milletvekili Ali İnci, AK parti İlçe Başkanı Ersan Demir, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İlçe Belediye Başkanları Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve çok sayıda yakını katıldı. Cenaze namazında saf tutan Başkan Acar, Alemdar’a başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.