Çevremize karşı sorumluluk sahibiyiz

Yer yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında ülkemizde kutlanan Turizm haftası münasebeti ile Kocaali Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Merkez Plajda temizlik yapıldı.
Yapılan programda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Ülkemizin en güzel plajları arasında 16 km’lik uzunluğu ile Kocaali sahili en büyük plajlarındandır. Kocaali ve Kocaali plajı için hepimiz çevremize karşı sorumluluk sahibi olmalıyız” dedi

Turizm haftası münasebeti ile çevre temizliği programına Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Adem Doğan, Kocaali imam hatip lisesi müdürü Ahmet Balcı, Anadolu Lisesi Md. Yrd.  Fulsen Kılıçeri, Ak parti İlçe Başkanı Ersan Demir, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Cihat Tan, Belediye meclis üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Kocaali Hepimizin
Programda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Acar,
Ülkemizin en güzel kumsallarından olan Kocaali sahili ilçemizin, önemli değerlerindendir.
Bu vesile ile her yıl kutlanan 15-22 Nisan tarihleri arasından kutlanan turizm haftasının kutlu olmasını dilerim. İlçemize ve insanlığa karşı her zaman olduğundan daha fazla sorumluluk sahibi olmalıyız.
Bir takım deri hastalıklarına Romatizilmal hastalıklarına şifa olduğu da bilinmektedir.  Dünyanın en güzel   bu zambakları doğal ortamda açan kum zambaklarını görmenizi tavsiye ederim. Cennetten bir köşe olan Kocaali hepimizin. Bugün çevreye karşı göstermiş olduğunuz sorumluluktan dolayı sizlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı