Gümüşoluk ve Açmabaşında asfalt çalışmaları tamamlandı

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “İlçemizin her tarafında itinalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Hamd olsun, Gümüşoluk ve Açmabaşı Mahallelerimizde İSKİ ile birlikte asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Hemşehlerimize hayırlı olsun” dedi

Kocaali Belediye ve İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından geçtiğimiz haftalarda asfalt çalışmalarına başlanılmıştı. Çalışmalar Kapsamında Gümüşoluk Mahallesinde 3 km, Açmabaşı Mahallesinde 1,7 km sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı.

4.7 Kilometre yol
Gümüşoluk ve Açmabaşı Mahallelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Geçtiğimiz haftalar içerisinde, Kocaali Belediyesi ve İSKİ iş birliği ile, Gümüşoluk ve Açmabaşı Mahallelerimizin alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfalt çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerleyerek, her iki mahallemizin sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.  Çalışmalar kapsamında, Gümüşoluk Mahallemizde 3 km, Açmabaşı Mahallemizde ise 1,7 km toplamda 4,7 km sıcak asfalt yol yapıldı.  Çalışmalarımız kapsamında bizleri sabırlı bir şekilde bekleyen kıymetli hemşehrilerimize ve Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İlçemize hakkı ile hizmet etmeye çalışıyoruz
Sözlerine devam eden Başkan Acar, “İlçemizin her noktasında hizmetlerimiz devam ediyor. Bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte grup yolları sıcak asfalta kavuşurken, Kocaali Belediyesi Fenişleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, kırsal mahallerimizde sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız devam ediyor.  Yine Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğümüz bünyesinde Mahallelerimizde park çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı