Karşı Mahallede Asfalt Hazırlığı

İlçe genelinde yapılan alt yapı çalışmalarının son bulmasıyla yol çalışmalara ağırlık veren Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karşı Mahallede soğuk asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Asfaltsız sokak kalmayacak
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Acar;
İlçemizde Saski, Sedaş,TürkTelekom,Ağdaş gibi   kurumlar tarafından  bir çok alanda alt  yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Kocaali Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz program dahilinde Büyükşehir yasası ile köy tüzel kişiliğinden mahalle statüsü kazanan bölgelerimizde asfalt çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Yapılan zemin iyileştirme çalışmalarının ardından ilçe merkezinde asfalt çalışmalarına başladık.  İnşallah kısa bir zamanda Karşı Mahalle’mizde asfalt çalışmalarını bitireceğiz.
Eksiklerimiz olabilir lakin biz elimizden geldiği kadarıyla asfaltsız sokak bırakmamak için gayret ediyoruz.” ifadelerini kullandı