Onlara karşı her zaman sorumluyuz

'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle Başkan ACAR ve yetimler ve öksüz çocuklar, belediyenin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, Belediye Başkanı Ahmet ACAR, Türkan ACAR, İlçe Müftüsü Ahmet HALACI, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil ESEN eşlik etti.

Her Ramazan ayının 15'inci günü düzenlenen “Kardeşlik İftarı” Gaziantep sofrasında gerçekleşti. Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet ACAR, "Her gün farklı noktalarda iftar yemeklerine katılıyoruz. Fakat bugünkü iftar soframız hem daha anlamlı hem daha özel. Bu iftar sofrasını zenginleştiren ve güzelleştiren sizlersiniz. Yetimlere sahip çıkmak onlara kol kanat germek bizim boynumuzun borcudur. Bu sorumluluğun bilincinde bugün Kocaali'de yaşayan yetim, öksüz çocuğumuz ve aileleri ile aynı sofrada bir araya geldik. Savaşlar, kötü yaşam şartları ve şiddet binlerce, on binlerce yavrumuzun yetim kalmasına yol açıyor. Onların yanında olduğumuzun göstermek ve yüzlerini güldürmek istedik. " dedi.