Sakarya Caddesi Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaali Belediyesi  tarafından  Sakarya Caddesi’nde gerçekleştirilen Altyapı asfalt çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanı Ahmet ACAR , “Çalışmalarımız tamamlandığında Kocaali’nin girişinde yepyeni bir duble yol ortaya çıkmış olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri ve Belediye Ekipleri Sakarya Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı ACAR , Kocaali’nin en önemli caddelerinden birisinde sıcak asfalt, bordür ve kaldırım çalışmalarını hayata geçireceklerini, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Bin 800 metrelik duble yol
Sakarya Caddesi’nde ilgili birimler tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sonrasında harekete geçtiklerini ifade eden ACAR, “İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte, Sakarya Caddesinden sonra, Mevlana Caddesi, Osmanbey Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Fatih Caddesi, Gaffar Okan Caddesi sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecektir. Sakarya Caddesi ilçemizin girişinde yer alan çok önemli bir arter. Bin 800 metrelik arterde bordür çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda 1. kat sıcak asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. 5 bin 500 ton sıcak asfalt sermeyi planladığımız yolda daha sonra orta refüj bordürleri ve kaldırımları da tamamlayacağız. Elektrik ve Dekoratif aydınlatması tamamlandıktan sonra İnşallah çehresi hızla değişen bir Kocaali göreceğiz. Bizden hiçbir zaman ağabeyliğini esirgemeyen Sn. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki TOÇOĞLU’na teşekkür ederim” diye konuştu.