KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

Santral : 100
Web : www.kocaali.bel.tr
E-Posta : halil.esen@kocaali.bel.tr

1968 Yılında Gümüşhane ili Kürtün  İlçesinde doğdu.
İlköğretim ve Orta Öğrenimini Tamamlamladı.

Liseyi Gümüşhane imam hatip lisesinde tamamladı
Anadolu üniversitesi işletme fakültesinden sonra İlahiyat ön lisans programını tamamladı.
Halen Kocaali  Belediyesi  Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü  Görevini Sürdürdüren. ESEN ; Evli 3 Çocuk  Babasıdır.

Kocaali Belediyesi'ne ait Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmesi, gençlere ve yetişkinlere yönelik her türlü eğitim, sosyal ve kültürel hizmetlerin yürütülmesi, geliştirilmesi ve bu amaçla sosyal tesislerin, merkezlerin kurulması ve işletilmesi, kursların organize edilmesi ve yürütülmesi, yıl sonu sergilerinin düzenlenmesi, spor tesislerinin yapılması ve işletilmesi, yaz spor okullarının düzenlenmesi, doğa yürüyüşlerinin ve yarışmaların, turnuvaların organize edilmesi gibi görevleri yerine getirmektedir.