Bahçem Park Sizleri Bekliyor

Başkan Acar “ Büyükşehir Belediyemizle Birlikte ilçemizde güzel bir tesis daha hizmete açıldı. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kocaali Belediye ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından; Yapımına 2018 yılında başlanılan “Bahçem Park” tesisleri hizmete açıldı. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; İlk olarak Fiskobirlik Genel Başkanı Lütfi Bayraktar, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Muhtar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz’ü misafir etti.

Kocaali’mizin için daha fazla çalışacağız
Program kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Acar “Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapımına 2019 yılında başladığımız “Kocaali Bahçem Park” tesisleri, çok şükür tamamlandı. İçerisinde; Çocuk Oyun Grupları, Yürüyüş Alanı ve Kütüphane bulunduran Bahçem Park Kocaalili hemşerilerimizi bekliyor. Önümüzdeki yıllarda Kocaali’miz için alternatif tesisler yapmak, sosyal hayatı geliştirmek için daha fazla çalışacağız ” İfadelerini kullandı.