Başkan Şener Söğüt'ten Başkan Ahmet Acar'a iade-i ziyaret

Başkan Acar “Körfez Belediye Başkanımız Sn. Şener Söğüt’e yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederim
derken Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “Başkanımız Sn. Ahmet Acar misafir perverliğinden dolayı teşekkür eder, Güzel ilçemiz Kocaali’ye yaptıkları ve yapacak oldukları hizmetler için başarılar dilerim” dedi.

Başarılar Dilerim
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “ Kocaali Belediyesi ve Körfez Belediyesi Kardeş Belediye kapsamında; Körfez Belediye Başkanımız Sn. Şener Söğüt, hem iade-i ziyarete, hem de Yeni Mahalle’de birlikte yapımını tamamladığımız “Yeni Mahalle Millet Bahçesi ve Dostluk Parkı’nı inceledi. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim. Bu vesile ile çalışmalarımızın en başında bizlere destek veren, önceki dönem Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ve Belediye Başkanımız Sn. Şener Söğüt’e şahsım ilçem adına teşekkür ederim. Bu vesile ile Başkan Söğüt’e işlerinde kolaylık, hizmetlerinde başarılar dilerim” dedi.

İşbirliğimiz artarak devam edecek
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt” Kocaali Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile Yeni Mahalle’de çok güzel bir park yapıldı. İki Belediyemizin ortak noktası hizmet etmek. Bunun içinde bizim Kocaali Belediyemizle olan iş birliğimiz artarak devam edecek. Bu vesile ile misafir perverliği için Başkanımıza ve ekibine, İlçemize böyle güzel bir tesisi kazandıran önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. İsmail Baran’a Belediye Başkanımız Ahmet Acar’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı