Kocaali’de asfalt seferberliği

Ağalar Mahallesi Sungur Sokak, Karanfil Sokak ve Hacivat Sokak da,  Yayla Mahallesi;  370. Sokak, 312.Sokak, 303. Sokak ve Jandarma Önünde , başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Ağalar Mahalle Muhtarı Barış Konyalı;  “Talebimizin ardından yolların kısa süre içerisinde yenilenmesinden büyük mutluluk duyduk” derken; Yayla Mahalle Muhtarı Ertuğrul Akyüz;  “Yenilenen yollarımızda daha güvenli bir şekilde yolculuk yapabiliyoruz” dedi.

Kocaali Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda
Ağalar Mahallesi Sungur Sokak, Karanfil Sokak ve Hacivat Sokak da  Yayla Mahallesi, 370. Sokak, 312.Sokak, 303. Sokak ve Jandarma önünde, başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.
1.8 kilometrelik güzergahlar yeni yüzüne kavuşturulurken; 2038 ton asfalt serildi. Sağlıklı ve güvenli ulaşımların sağlandığı çalışmalar için Belediye Başkanı Ahmet Acar’ a teşekkür eden mahalle sakinleri, artık yolculukların daha rahat ve konforlu olduğunu ifade ettiler.

Ağalar Mahallesi ve Yayla Mahalle muhtarları çalışmalardan duyulan memnuniyeti şu ifadelerle aktardı;

Hizmet teşekkürü
Ağalar Mahalle Muhtarı Barış Konyalı, “Öncelikle Başkanımız Ahmet Acar’a mahallemizin asfalt ihtiyacına hızlı bir şekilde çözüm üretmesinden dolayı teşekkür ederiz. Biz yolların bozukluğundan dolayı şikâyetçi oluyorduk. Yenilenen yollarımızla artık daha güvenli bir şekilde yolculuk edebiliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Hızla çözüme kavuştu
Yayla Mahalle Muhtarı Ertuğrul Akyüz “Çok uzun zamandır bozuk olan mahalle yollarımız, 2019 yılı yatırım programı ile birlikte, Kocaali Belediyemizce hızlıca asfaltlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bizlerin isteklerini hiçbir zaman geri çevirmeyen Kocaali Belediye Başkanımız Ahmet Acar’a ve ekibine şahsım, mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

3 Mahallemizin yolları asfaltlanacak
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “2019 Yılı yatırım programımız kapsamında, ekiplerimiz Karşı Mahalle, Yeni Mahalle ve Merkez Mahallelerimizde asfalt çalışmaları için hazırlık çalışmalarını bitirdi. Bugün itibari ile ekiplerimiz Karşı Mahalle, Karşıyaka Caddesinde çalışmalarını tamamlayarak, Yeni Mahalle, Süleymaniye Cad., Balım Sokak ve Taşlık sokakta sıcak asfalt çalışmalarına başladı.  Sakarya’mızın Gözbebeği olan ilçemizde vatandaşlarımıza doğru hizmet için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmenin gayreti içerisindeyiz.  Çalışmalarımızı sabırla bekleyen hemşehrilerimize ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederim. Yapılan sıcak asfalt serim işlemlerinin mahallerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.