Kocaali Belediyesi’nden açıklama

Kocaali Belediyesinden, Karasu CHP İlçe Başkanı Aydın’a Cevap!!

Kocaali Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Angın yaptığı açıklamada

“Olumsuz Algı Peşindeler”

Karasu CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın’ın son günlerde basına verdiği açıklama sonrasında Kocaali Belediyesinden cevap geldi.

“Karalama Operasyonu”
Kocaali Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; “Karasu Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında uyum içerisinde, kardeşçe hizmet ürettiğimiz bir belediyemizdir. Yaz aylarında yaşadığımız sel felaketi sonrasında Karasu Belediyesi iş makinaları ve personelleriyle bizlere destek vermiş, yeri geldiğinden bizden destek almışlardır. Son günlerde Karasu CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın’ın basına verdiği açıklamayı detaylı bir şekilde okuyup gözden geçirdik. CHP’li İlçe Başkanının elinde böyle bir belge var mı, yok mu diye cevabımızı bilinçli olarak birkaç gün beklettik. “Kocaali’ye dökülmesi gereken asfalt Karasu’ya döküldü” başlıklı açıklamaları uzaktan yakından doğruyu yansıtmamakla birlikte kesinlikle bir karalama operasyonudur. Gerçekten uzak, kayıtsız, belgesiz yapılan bir açıklamadır. Bu açıklamayla birlikte Sayın Aydın, kendisine ve partisine yakışmayan bir tavrı sergilemiştir.

“Gelirim Yaratmaya Çalışıyorlar”
Kocaali ve Karasu’da yapılan hizmetleri tüm ilçe halkı yakında görüyor, takdir edip, takip ediyor. Bir ilçe başkanının, ilçesine yapılan hizmetleri alkışlaması gerekirken algıyı farklı yönlere çekmesinin nedenini Kocaali Belediyesi olarak anlamış değiliz. Bu kişiler, yaptıkları boş açıklamalarla bulundukları kurumu lekeliyor, halkın beğenisini toplamaya devam eden Karasu ve Kocaali Belediyelerinin üzerinden kendilerine getirim yaratmaya çalışıyorlar. Biz, iki ilçe belediyesi olarak tek yürek olduk. Halkımıza hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yola, yine halkımızdan aldığımız güç ile devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Başarılı hizmetler üretirken bu tarz olumsuz yargıların yaratılacağının farkındaydık. Fakat içi boş bu tavırlar bizleri halkımıza hizmet aşkından asla uzaklaştıramaz. Sayın Aydın’ı, kendisine ve partisine yakışmayan bu tavırları ve asılsız açıklamalarından sebep kınıyor, halkın büyük bir çoğunluğunun oyunu almış, disiplinli bir şekilde hizmetlerini halkı için yapan Karasu ve Kocaali Belediyelerini takdir etmeye davet ediyoruz.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.